ilman mitään

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

kerroin päivästä,
siitä menneestä.
olit hiljaa, ja lopulta kävelit pois.

et puhunut minulle enään,
ja tänään...
...en enää muista millaista on olla onnellinen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

satuttava, koskettava runo.
hienosti kirjoitettu !
- ja kiitos arvostelusta (:

Joka sanoo enään, sitä hyttynen puree nenään.

ihana, yksinkertainen ja kaunis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot