pallo tulevasiuuteen

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

ota pallo käteen ja vieritä se huomiseen.
seuraa sitä ja aloita elämäsi uudelleen.

unohda vanhat murheet, ja laita taka-alalle kaikki muu.
muuta muualle ja vaihda nimesi.
joulusin lähetä vanhalle perheellesi kortti ja kerro heille,
että kaikki on hyvin.
muista myös ystäviäsi ja lähetä heille nimettömiä yllätyksiä.

mutta jos elämäsi tuntuu yksinäiseltä etsi se tulevaisuuteen heitetty pallo ja ota se uudelleen käteen ja viskaa se menneisyyteen.
palaa kotiin ja rakasta lähimmäisiäsi enemmän kuin koskaan.
sillä jos uudessa elämässäsi tunnet yksinäisyyttä tiedät,
että vanha elämä oli sittenki täydellistä.

Selite: 
menneisyys on kaiken perusta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot