hyväsyntä

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

näkisittepä kyyneleeni,
tuntisittepa kipuni..
silmiini sattuu, olen itkenyt taas liian kauan.
antakaa minulle syy hymyillä ja uskoa taas elämään,
antakaa lupa iloita.
hyväksykää minut sellaisena kuin olen,
älkääkä ajatelko minua mielikuvitusolentona jota en ole...
olen minä enkä muuksi muutu,
en tahdo enää näytellä kelvatakseni teille.
odotan hyväksyntäänne.
mutta sattuu liikaa sanoakseni sen ääneen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raskaita ajatuksia, pyyntöjä.
Voin hyvin samaistua tekstiisi, tuntemuksiin.
Jos itse on tarpeeksi taitava esittämään roolia, eivät muut edes huomaa sen olevan roolia. Vieläpä jos he tuntevat sinut vain tässä roolissa, kuoressa.
Eikä kaikille tarvitse näyttää sisintään, mutta kannustan joskus näyttämään jollekin luotettavalle ihmisille sen oikean sisimmän.
On raskasta näytellä, roolin voi romuttaa kerta rysäyksellä tai muuttaa pikkuhiljaa.
Tärkeintä on kuitenkin olla tyytyväinen itseensä.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot