miks ei voi...

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

Miks aina rakastaa pitäis,
miks ei voi vaa tykätä.
Miks kaikki täytyy tehä nyt ja tässä,
miks ei voi menoja vaiks huomiseen lykätä.
Miks täytyy toista treffeille pyytää,
miks ei voi antaa vaa meiningin viedä.
Eikö rakkaus voi välillä pysähtyy ja miettii mis mennää,
eikä aina hosuu ja elämäniloo viedä.

Selite: 
vanhaa tuotantoo tästä päästä. aikaa jolloin uskoin et runo ei oo runo ellei siin oo riimei. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot