tahtoisin juosta pois

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

liikaa sanottavaa,
liian vähän aikaa, eikä ääntä laisinkaan.

ei rakkautta ollenkaan.

pelkkiä muistoja,
harmaita ja haalenneita.
ei niitä kukaan voi unohtaa.

viha ja tuska käsi kädessä,
muistuttaa aivan liikaa susta.

näen kasvosi edessäni ja toivon että lähtisit,
jalkani eivät liiku,
eivät vaikka kuinka tahtoisin juosta pois.

voin vain toivoa että näkisit silmästäni valuvan kyyneleen...
...ikävöin edelleen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot