Rakas Päiväkirja 9.7.2007

Runoilija jermaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

helpompaa olla näkymätön
 

Sen pojan silmät on liian kiiltävät
ja tukka musta,
näyttää paljon vanhemmalta
kuin kahdeksan päivää minua nuoremmalta.
Ruutupaidasta -5000 pistettä.
"Ai sä olet kalat? Niin mäkin, haaveillaan!"
"Haaveillaan vaikka,
että helikopteri tulee katon läpi,
hakee meidät tänä iltana Monacoon,
mul on kämppä siellä!"
Tarjoon sille hesessä kana-aterian,
Jaana syö mun.
Pyöräillään läpi hiljaisen kaupungin,
Sampon parvekkeen kohdalla
pysyn mielummin vaiti.
Aurinko nousee idästä,
ylettyi jo puoli viisi puiden päälle,
ja minä syötin jäniksiä omenoilla parvekkeelta.
Sängylle,
jonka tilkkutäkistä löydämme rullaluistelevan oravan,
nukahdamme aamu seitsemän.
Kotimatkalla kuulokkeista soi wonderwall,
just Kipsan kohdalla.
Vihellyttää.

Selite: 
minun<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on jotain semmoista kesäyön taikaa. sitä kun huomaa pienet asiat, jotka pistää hymyilemään.

 

Käyttäjän kaikki runot