Nimetön

Runoilija jermaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

helpompaa olla näkymätön
 

"En halua lähteä"
Sorrun, itken, raivoan, hakkaan rintaasi.

"Haluan paistaa keittiössäsi lettuja hillolla,
ja tehdä niitä pitkiä iltakävelyjä,
joissa eksymme joka kerta viidakkoon.
Haluan syödä lauantaipusseja sängylläsi
samalla kun katsotaan salkkareita,
ja Aaro on aina niin ilkeä kaikille.
Haluan nukahtaa iltaisin ennen sinua,
ja aamuisin lukea sunnuntain lehteä
rikospähkinää, jota en kuitenkaan ratkaise.
Haluan pitää karvatossujasi jaloissa
ja hiipiä parvekkeelle tupakoimaan,
kun toisella parvekkeella istuu se blondi.
Haluan katsella ikkunastasi tähtiä,
ja kurkistaa onko auto vielä pihassa
palata syliin pussailemaan."

Rauhoitun ja nyyhkytän, vedän henkeä, halaat.
"Mutta kun en halua lähteä, silloin kun rakastun."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot