Mukava Poika

Runoilija jermaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

helpompaa olla näkymätön
 

Voisit olla mukavin poika.
Ruskea tukka ja pikkupojan virne,
kuin olisit tehnyt tuhmia.
Kaverisi ryösti kerran bensa-aseman,
ja kasvatit salaa hamppupuun.
Ei sen kummempia.

Voisit olla mukavin poika.
Salaisia puheluita iltaisin,
ja tupakkataukoja kuistin takana.
Kahvia ilman maitoa ja sokeria,
ja sen vaalean tytön silmät!
Vastapäätä sinua,
pöydän toisella puolella.

Voisit olla mukavin poika.
Rapsuttelet lemmikki marsua,
paijailee ja tuhahtaa.
Kiedot villahuivin kaulallesi.
Tyttöystävä saa kuulla päivästäsi.
Vaaleasta tytöstä ei sanaakaan.

Hei, mukavin poika, sinähän elät valheessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on ajatusta, loppu viimeistelee nasevuudellaan.

pidän kyllä.

 

Käyttäjän kaikki runot