Nimetön

Runoilija jermaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

helpompaa olla näkymätön
 

kultaset asusteet
hän sanoi
on chic
tänä kesänä
nosti puppensa ruohikolta
ja ojenteli karvoja

sun pitäs laittaa
ehkä enemmän ripsarii
oot kalpee muutenki
ja noil sun kengil
on liian helppo kävellä

laineet ja raidat
joo
ne piristäs
nyppi olematonta nukkaa

ja toi poika tuol
tuol veden rajassa
just
se varmasti huomais sut

ollaanhan me yhdes
hei
tää kesä
barbi-kopioita!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot