purku

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

minä
rikki
hukassa
elämässä

aina
uudelleen

miksi aina etsin ne rikkinäisimmät
itsestäni
puolet

yritän korjata
voiko korjatta jos ei ole työkaluja

voiko ostaa jos ei ole rahaa

voiko maksaa ja juosta

ennen kuin maksaa

sinä olet kaunis
sinäkin olet kaunis

myös sinä

tahdon kaiken
enkä mistään luovu
miksi en voi luopua
koska pitäisi
antaa pois

niin että muutakin ois
olemassa

kuin minä vaan

rakastan sinua
sanot

minä sanon
vain sinä saat minut tuntemaan
että olen hyvä
sieluni on ruumis
joka on kuollut
joka ei hengitä
enää rakkautta
mitä teen
kun en tiedä missä olen

missä olen
kun en tiedä mitä teen

miksi olen aina uudelleen
siellä missä aloitin
mutta ei se ole kuitenkaan

ihan sama
missä olin

olenko minä
vai maisema eri

vai sinä

sinä

sinä

kun sanon sinulle
kun pyydän sinua
kun kerron sinulle
kun yritän kertoa
mitä sydämessäni tunnen
en tiedä mitä sanoa

koska en tiedä itsekään

tiedän vain että
sydämessäni on se

että tarvitsen sinua
enkä koskaan halunnut satuttaa sinua

otinko sinut vain siksi
että saisin oikein

saisin anteeksi

vai mitä tunnen

saatana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo