Nimetön

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

Rakkaus
voinko sanoa sitä ääneen
voinko kertoa sinulle
tuntevani niinkuin
en ole koskaan
voinko kertoa sinulle
todellise tunteeni
kun tiedän
että kohta olet poissa
kun tiedän että itket
itkisitkö enemmän
itkisitkö kyyneleesi loppuun
jos kertoisin
että rakastan
enkä tahdo olla surullinen enää
onko rakkautta
ilman tuskaa
onko rakkautta
ilman läheisyyttä?

onko olemassa mitään
mikä meidät erottaisi
mietin
aina
uudelleen
otanko riskin
vai jätänkö sijoittamatta

tahtoisin kertoa
kaiken
sen
mitä ajattelen

mutta toisaalta tiedän
että en tiedä
mitä sitä tunnet
sisälläsi

olet sairas
koska ikävöit
minä olen sairas
koska ikävöin

koska rakastan
joka kohta kehostani
kaipaa luoksesi
aina enemmän
sieluni turtuu
mutta silti tiedän
että en
voi olla
ilman
enää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo