Nimetön

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

rakkautesi puutos
on ajanut minut ahtaalle
johonkin tyhjään tilaan
jossa en ole kotonani

jossa en ole mitään

tahdon vain olla tarpeellinen
rakastettu
ja sitä tahdon miten vain
hinnalla millä
hyvänsä

minusta tuntuu hyvältä
koska en tarvitse sinua niin paljoa
koska sitä sinä haluat
mutta silti oikeasti
ainoastaan sinua rakastan
niin kuin ainakin
olen sinua rakastanut ennenkin

kyllä minä muita
tunnen
sisimmässäni
mutta oikeasti
rakkauteni on sinun
elämäsi loppuun

jos vain haluat

en minä oikeasti tahdo
mitään
mitä sinä et tahdo

yritän vain selviytyä
saada itselleni paremman olon
ja rakastua uudelleen
jos sinä et enää minua rakasta

olen vahva
ja yritän jaksaa
eteenpäin
koska en tahdo olla yksin

anna minulle aikaa
annan sinulle aikaa
rakkautta
elämän
kaiken sen mitä haluat

olenko minä ihan
aivoton?

Selite: 
lol flow
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo