Nimetön

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

kukaan ei sanonut että rakkaus on helppoa
kukaan ei sanonut että on helppo olla
itsensä
maailmassa
joka on täynnä epäaitoja
ominaisuuksia
olemuksia
tunteita

minä tahdoin antaa sinulle kaiken
ja enemmän
ja kokoajan kuulen äänen että minun täytyy
kaikki nämä ajat
ja naiset
ja miehet
olen käynyt läpi
mutta ei kukaan ei kukaan
saa pelkoani
luottamustani

niin
kuin
sinä

rakkauteni sinua kohtaan on kauneinta
ja hienointa
ja aidointa
mitä minulla on koskaan ollut

puhuisin sinulle mitä tahansa
että puhuisit minulle

tunnenko sinua enää?

en.

rakkauteni on turhaan vainonnut minua,
koska sinä et halua minua
et vain halua

mutta koskaan en pysty saamaan haavojani umpeen
koska sinun puukkosi
ei lähde pois
koska pitelet sitä rinnassani

Selite: 
flow
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo