muisto

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

Kauniita kuvioita,
ihania halluusioita.

Kaikki entiset elämäni rippeet,
joita en koskaan arvostanut,
ovat mielessäni taas,
värikkäämpinä kuin koskaan.

Kun olin onneton,
rakkaudeton,
minulla oli kuitenkin rakkautta.

Kuvioita,
aineita,
savua,
rakkautta,
epätoivoa,
vihaa,
oksennusta.

Kun tunsin musiikin sisälläni,
kun tunsin pahan olon ulkopuolellani,
kun näin kaikki ihohuokosesikin.

Kun tahtoisin olla,
muualla,
en voikaan,
koska en tahdo tullakaan takaisin,
ihanaan,
epätietoisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo