kyss mig

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

minä tiedän sinun jokaisen
ajatuksesi
jokaisen rakkaudenosoituksesi
jotka tarkoitat minulle
mutta joita en voi ottaa
vastaan

jotka joudun kieltämään
kyllä minä tiedän
teen väärin
kun en tahdo

kun en voi

olenko minä saavuttamattomissa
kun olen yksin
kun olen sinun kanssasi
olen silti

yhdessä
mutta en kanssasi

anna anteeksi
koska en voi olla siellä
kanssasi
yhdessä
enkä missään

tahdon sinun rakastavan minua

mutta silti en

mitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo