kun rakkautta en saa

Runoilija esor kcalb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

suomalais filippiiniläinen tyyppi
 

kevät on sitä aikaa
kun sydän tahtoo raikaa,
mut nukuin pommiin
en ryhtynyt hommiin,
joten rakkautta en saa.

sit kesä helle päivät tuli
samalla jäätelöni suli.
se meni pilalle
sain uuden tilalle,
mutta rakkautta en saa.

syksy routaa maahan valelee
pikkuhiljaa sormeni palelee,
rakkaustaudinko sain?
se olikin flunssa vain,
mutta rakkautta en saa.

talvi tuo jo mukanaan joulupuun
ja tähtitaivaan sekä pakkaskuun.
kyllä lahjoja sain
mutta jotain muuta mä hain
mutta rakkautta en saa

vuosia juoksi ohi
päivät viikoiksi vaihtui,
tunteita vain
vastausta ei lain,
koska rakkautta en saa...

Selite: 
joo toi on vaan tosi seikka :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot