Katie

Runoilija esor kcalb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

suomalais filippiiniläinen tyyppi
 

miss you still...
why don't you contact us anymore?
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
you where my best poetry fan ever......
miss you.
you know what is worse than a dead friend?
a friend who is alive but acts like shes dead.
this really hurts me...
i didn't even have time to buy you a christmas present.
no happybirthdays or anything....
my god,

i miss you...

Selite: 
yks mun parhaimmista kavereista joka joutui muuttamaan ulkomaille... en oo kuullu siitä sen jälkeen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot