melissa

Runoilija esor kcalb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

suomalais filippiiniläinen tyyppi
 

Melissa,
the one who knows what it means to listen.
A romantic soul in a ever so lost state.
She is the one who is most likely to not only tell me how she is, but also,
ask how am I.
She has discovered the beauty of acting.
She brings thoughts on paper to life.

life...

Selite: 
samasta kirjoitelmasta. lyhyt pala i know mut ihan hyväksyttävä right? en voi sille mitään et, Mel, oot sanoinkuvaamaton.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot