Pysyviä kuin kirjaimet hautakivessä

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärtyvässä heinäkuun illassa pohdin ailahtelevia mielialojani vastaantulijoiden kaistalla
Painajaiseni ajavat minua takaa kiiluvine silmineen
Varjoni tuntuu tänä iltana tavallista raskaammalta

Jälleen muuttui rakkauteni jumalaiseksi muusaksi
Kosketuksessani täytyy olla jotain alkemiallista

Kuinka monta kertaa olenkaan ollut valmis vaihtamaan taiteeni vain yksinkertaiseen, hiljaiseen mielenrauhaan
hetkinä, jolloin en näe käsiäni pidemmälle

Minun on pysyttävä jatkuvassa liikkeessä pysähtymättä,
jotten kadottaisi näitä näkyjä
Näkyjä, jotka pakottavat minut luomistyön kidutuskammioihin
Näkyjä, jotka saavat elämäni tuntumaan elämisen arvoiselta

Kiitin Sinua kolme kertaa tänään
Tiedän, että kuulet ajatukseni
Et tarvitse sanoja ymmärtääksesi minua

Pelastin kolme eksynyttä ihmishenkeä lähettämällä heidät koteihinsa
He eivät ymmärtäneet sanojani, mutta tiedän, että he tulevat vielä ymmärtämään hyvän tarkoitukseni

Maailmani muuttuu vasta, kun muutan itseäni
Katselen kuvaani peilistä, mutta huomaan etten tunnista sitä enää omakseni
Niin pitkään pidin kasvoillani naamiota, että ehdin unohtaa miltä oikeasti näytän

Uskoin aina olevani muutoksen suuri Centurio ja omaavani taikureiden silmänkääntötemput,
mutta huomaan nyt,
että minä olin se,
joka ei koskaan uskaltanut ottaa ensimmäistä askelta
enkä koskaan hennonut kertoa sinulle totuutta
Pelkäsin, ettet kestäisi sitä
Pelkäsin, että murtuisit
Pelkäsin, että muuttuisit
Pelkäsin, etten kestäisi sitä

Tiedän, että seuraava mutka tulee muuttamaan elämääni
Edessäni häämöttävä risteys tulee olemaan elämäni yllätys,
kunhan vain kykenen suhtautumaan siihen muuten kuin pelkkään itsestäänselvyyteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot