Un petit déjeuner sucré

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haltioituneena katselen kasvojesi unista maisemaa
Yön jäljiltä sängyssäni naisen tuoksu
Pehmeä rentous lepää varrellani, henkeni on kevyt

Kauneus kehrää kultaisia lankojaan vierelläni verhoten käteni kimalluksellaan
Rukki hyräilee herääville korville; paljastaa iltasatujen salaisuudet, kertoo unien merkityksen

Verhon takaa aamuauringon hymyn kirkkaus, keittiöstä kahvin tuoksu
Satiinin alla tropiikki; sormeni sotkeutuvat lankoihin

Sukellan viileään lähteeseen ja herään uuteen elämään
Löydän kauan etsimäni simpukan sisältä helmen
Ymmärrän, että toiset todella kärsivät kauneutensa tähden

Pääsen niin syvälle, että aika ja paikka menettävät merkityksensä

Nousen pintaan ja kohtaan tyytyväisen katseesi
Olet kastellut jalkasi, mutta odotat minun nousevan vedestä ja tulevan luoksesi
Katseesi on syvempi kuin lähde
Haluat minun tulevan
Haluat niellä minut

Halusi on vahva sammumaton, rajaton, ahneus, himo
Tiedän, että haluat aina vain enemmän
Sinä aistinautintojen kuningatar
Aamiainen vuoteeseen, ma chérie!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uu, nice!

 

Käyttäjän kaikki runot