Lukitun oven ruosteista lukkoa kaipaava avain

Runoilija Auringon Oinas

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kyennyt rakastamaan itseäni silloin
Olisin voinut vain maata hiljaa aloillani, avata kolmatta silmääni ja vaipua transsiin,
mutta sen sijaan lähdin taas siihen samaan vanhaan tanssiin,
jonka askeleet olen jo aikaa sitten unohtanut
Halusit minun vievän sinua etkä piitannut siitä, että kompuroin varpaillesi

Lähdin harhailemaan kaupungin yöhön; kulkemaan kerjäläisenä ovelta ovelle
etsiessäni toisista sitä, minkä voin löytää vain itsestäni
Halusin rakkautta, mutta kun se käveli minua vastaan lempeys silmillään loistaen
käänsin katseeni maahan ja väistin
Minulla oli kiire ilmaisemaan itseäni muulla tavoin

Se, että osaan puhua, ei aina tarkoita sitä, että osaisin avata suuni oikealla hetkellä ja olisin avoin

Muistan hyvin sen, kun tätä harjoiteltiin vuosia sitten
En saanut haluamaani ja hylkäsin heidät, jotka halusivat antaa itsensä minulle
Aitiopaikalta sain seurata tarkasti harjoiteltuja liikkeitä, kun toiset jatkoivat iltapuvuissaan
pariutumisen pitkiä perinteitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot