Aamuni ilman sinua

Runoilija Mustaleski

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.6.2023 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Liikkeelle hyrähtävät autot
vaihtuvat

enkä saa pakotettua itseäni
yhteenkään

torimyyjien kellertävät valot
kaartelevien lintujen kirkuessa

ja minun jalkani
katukivetykseen kiinni kasvaneet

Yritän unohtaa olevani
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelman suorastaan tuntee, haikean upea runo!

Runo kertoo jostain menetetystä ja pelosta, mutta pieni häivähdys tulevasta. Kaunis ja herkkä runo olemassaolosta ja elämästä.

Mitä kovemmin itseään yrittää unohtaa,
sen vahvemmin jokainen muisto menneestä piirtää itseään esiin.

Ja se kalsea valo aamun lopulta korvensaa kirjaimensa hehkuun.

Mikä olisikaan se keino ja tapa selvitä, yksinäisistä aamuista? Muu kuin se, että jakaa ne jonkun kanssa?

Tähän en osaa vastata... suruni on sanaton.

Kiitos.

kaipauksen täyteinen on runosi
kienoa kuvausta ONNEA!

Puhutteleva! Tässä on eräänlaista turhautumista ja kaipausta, jotka molemmat ovat vakiovieraita ihmiselämässä.

Hienosti kuvattu tunne. Osuu.

Haikean tunnelmallinen runo!

huh upea
joskus tuntuu
että maisemassa ei ole enää mitään uutta

Runosi piirtää voimakkaan, vaikuttavan kuvan kaipuusta, pidän tästä paljon.

Lohduton tunnelma on painava, mutta runo hieno. Pidän.

Kaipuun vilu tuntuu runossasi voimakkaana.

Hieno.

jonakin hetkenä mieli murskaantuneena
aistii minussa runostasi joka solu..

pysähtynyt, jopa hieman turhautunut tunnelma nostaa tämän tekstin raskaaseen sarjaan. hienoa.

Upeasti kuvattua ympäristöä mielialaan sulautuneena

Hieno tuokiokuvaus maisemasta
ja tunnelmasta. Vähän apean harmaa
mieli.

Voi nyyh kaunis <3

Haikea, hyvä runo...pidän
Kiitos sanoistasi : )

Näen sanojen väleissä torin ja linja-autot.
 

Käyttäjän kaikki runot