Minä pelkään

Runoilija Mustaleski

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.8.2006
Viimeksi paikalla: 23.6.2023 22:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Voiko 

kaksi olla

kun kumpikin 



omalla tavallaan rikki



Saako meistä 

yhtä ehjää?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pohdinnan arvoinen runo. Tuli mieleen, että vaatii rohkeutta myöntää olevansa rikki - ja toisaalta, onko edes välttämätöntä olla ehjä?

vaikea kysymys on haikeassa runossasi
ehjän voi saada ,mutta siihen voi jäädä arvet hienoa pohdintaa

Luulen, että toinen toistaan tukien ja toisistaan voimaa saaden heistä molemmista voi tulla ehjempiä, jos ei täysin ehjiä.
Ja vain ollessaan sinut itsensä kanssa voi toisellekin jotain antaa ettei kaikki aika ja energia mene itsensä koossa pitämiseen.
Synnyttipä tämä syvällistä pohdintaa.

Kaunis runo ja ihanan yksinkertainen otsikko. Pidin tästä todella paljon, ja omassa päässäni leijailee samanlaisia ajatuksia...

Vaikea kysymys. Jos säröt ovat erikohdissa niin voi kenties saada. Puhutteleva runo!

Tätä minäkin oon miettiny monesti, pelänny, toivonu, epäilly.. Kovasti toivon, että saa. Edes yhden ehjän kahdella rikkinäisellä.

Mutta ihana runo, sen kertoo jo se, että se herättää tunteita ja kyyneleet silmiin.

Yhdessä voi olla helpompi korjaantua, toinen toistaan tukien. ^^

Vaikean laitoit. Jospa toinen auttaisi paikkaamaan sillä, mikä itsessä on vahvaa toisen heikkoa kohtaa :D

Hieno tämäkin, vaikkakin hauraskin!

Vaikuttava! Minäkin pelkään...
Hauskaa synttäriä!!

upeaa pohdintaa
tykästyin

vau .. pidän tästä ! upea!

ehjäksi ei kai koskaan tulla, mutta sillon kun kahden ihmisen maailma kohtaa, siinä heijastuu palanen taivasta.

Puhuttelevan Hieno runo.

Uskon että kahdesta rikkinäisestäkin voi tulla yksi ehjä, tosin hieman säröinen ja rosoinen sellainen, mikä antaa vain tietynlaista särmää. Helppoa tuo kokoaminen yhdeksi ehjäksi ei varmasti ole, aikaa vievää, koettelevaa mutta juuri siksi varmasti sitäkin palkitsevampaa.

Pidin runostasi ja sen herättämistä ajatuksista, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot