KANAVA

Runoilija K-MR28

Unettomassa yössäni kehoni kanavoi silmäkulmistani sinun itkemättömiä kyyneleitäsi, sanattomista suruistasi on tahtomattasi tullut myös osa minua, ettemme vaan loittonisi niin toivon vain että voisin surusikin kanssasi jakaa sillä sinusta on aivan kun salaa tullut minulle hyvin ainutlaatuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sinun itkemättömät kyyneleet. siinä ajatus mikä pistää todella miettimään. hieno teksti kaikkinensa.

Värisevää kumppanuutta.

Oijoi... tämä vetää vähän sanattomaksi.
Jollakin tapaa tähän on todella helppo samaistua.
Surukin on hyvä osata jakaa, vaikkei se kaikilta aina onnistuiskiaan :-/
Hyvä, lämmin / surullinen runo.

Herkkä, empaattinen runö.

Piti oikein nieleskellä kun oli niin hyvä!

Herkän koskettava runo.
Hauskaa syntymäpäivää.

Kaunis ja hieno runo:)

Niin uneton yö pukkaa hyviä runoja!
Kaikki on jaettavissa, uskon.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Surut ja ilot jaettavina ovat.

ainutlaatuinen..;) tykkään

Hyvä herkkä runo

Jokaisella on hyvä olla joku jolle vuodattaa murheensa. Kaunis runo :)

Sinulla on erikoinen tyyli kirjoittaa, mutta juuri siksi pidän siitä.

kaunis kyynel, kiitos;

Ihana tunteellinen ja kaunis runo, joka koskettaa.

Kaunis runo.

Ihana Koskettava Sama tunnne minulla runoissani :D

Aivan ihana! <3

Kauniita runoja sinulla! :) Tuota säkeitten jakoa jäin miettimään, että voisiko sitä vaikkapa hieman keventää, niin että esimerkiksi jakaisit niitä hieman väljempiin kokonaisuuksiin? Näin kaunis runosi avautuisi lukijalle hieman helpommin. :) Tuohon alle koetin lennosta vähän purkaa jonkinlaista esimerkkiä. Tokihan tässä on onneksi aina taiteilijan vapaus, eli muotoiletpa runosi miten vaan, niin hienoja ne ovat. :)

"Unettomassa yössäni
kehoni kanavoi silmäkulmistani
sinun itkemättömiä kyyneleitäsi

sanattomista suruistasi on tahtomattasi
tullut myös osa minua
ettemme vaan loittonisi

niin toivon

vaan että voisin
surusikin
kanssasi jakaa

sillä sinusta on
aivan kun salaa
tullut minulle hyvin

ainutlaatuinen."

Upea runosi :-7

Kesä yötöntä yötä ja kauniit muistot. Hyvät on sanavalinnat.

Ompa tämäkin niin laittamattomasti sanottu, et'ei siihen ole mitään lisättävää.

Ompa tämäkin niin laittamattomasti sanottu, et'ei siihen ole mitään lisättävää.

Ompa tämäkin niin laittamattomasti sanottu, et'ei siihen ole mitään lisättävää.

 

Käyttäjän kaikki runot