RAIVOA JA RAKKAUTTA

Runoilija K-MR28

Kuinka raivo ja rakkaus ovatkaan niin läheisiä tunteita keskenään?
Kummatkin tunteen osiot palavat yhtä isolla kuumalla liekillä.
Jos nyt saisin sinut tähän niin ravistelisin ensin sinua oikein kunnolla raivosta ja sen jälkeen saisit aikamoisen käsittelyn, ihan vaan rakkaudesta sinuun.

Nämä tunteen liekit tekevät minut hulluksi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää pohdintaa

Se se onkin mahotonta menoa !!! :D
Tulisia tunteita täysillä.

kiitos..sinulle..
tuttu tunne raivo ja rakkaus =)

Miksi raivota jos rakastaa...

Puhutteleva runo.

Runostasi henkii vahvaa tunnetta!
Niin sitä pitää!
Tunteet - kaikki - ovat elämistä varten.
Ollaan sitten hulluja vaikka :)

Huh, nyt on kyllä raivoisan samaistuttava olo tästä! Hyvin kuvailtu sanoiksi turhautus, tykkään.

Kun tunteillaan niin tunteillaan kunnolla. :)
Upeaa.

Raivostua ja rakastaa,
Niinhän sitä sanotaan vihan ja rakkauden olevän lähellä toisiaan.
Runosi saa pohtimaan sanomaansa.

Hieno runo

hymyilee..;)

raivoa ja rakkautta, rajat on häilyväiset; kaikkein rakkain on välillä se ärsyttävin, samantekevä ihminen ei edes ärsytä...

Ihana <3

Ja jo sekin raivostuttaa, että sitä raivostuttavaa raivotarta rakastaa niin raivoisasti :D

Loistava !

Kyllä vain sitä ne ovat, kuin raivotarperheen veli ja sisar.

Kyllä vain sitä ne ovat, kuin raivotarperheen veli ja sisar.

Kyllä vain sitä ne ovat, kuin raivotarperheen veli ja sisar.

Miten rakkaimmat onnistuukin olemaan niin raivostuttavia ja rakkaita! Mokomat.
 

Käyttäjän kaikki runot