AALLOILLA

Runoilija K-MR28

Olisin halunnut kanssasi lähteä elämänmittaiselle pujehdukselle. Välillä olisimme edenneet meren valtavassa aallokossa ja toisinaan nautittu sen totaalisesta tyyneydestä, pienessä aallokossa kuitenkin suurimman aikaan. Viskasitkin minut yllättäen yli laidan heittämättä pelastusrengasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ilman muuta laitojen yli ja äkkiä perään antamaan tekohengitystä..;) lillumaan auringon säteiden kera kuultavaan meren hellään syliin..

upea kirjoitus , vaikka vähän surullinen

Tämä kolahti purjehtijan sydämeen, vaikkakin toi loppu oli vähän synkkä :-/
Mut tykkäsin! Varsinkin alusta aivan ihanan "romanttinen"!

Tässä anekdootissa tuo lopun vahva humoristinen lause juuri tekee siitä vaikuttavan anekdootin.

Tässä anekdootissa tuo lopun vahva humoristinen lause juuri tekee siitä vaikuttavan anekdootin.

Tässä anekdootissa tuo lopun vahva humoristinen lause juuri tekee siitä vaikuttavan anekdootin.

Surua ja suloisuutta tässäkin ja sitten kylmä yllätys. Mutta runo sinä ilmeisesti ui rantaan. Selvisi. Ehkä rakentaa vielä oman veneen ja lähtee merille uudelleen...
 

Käyttäjän kaikki runot