ERILAINEN

Runoilija K-MR28

Väitit että olemme liian erilaiset, mutta juuri sehän teki sinusta valtavan mielenkiintoisen ja kiehtovan.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan..kiva

Niinhän se tietty on. Onhan se kiva jos ei ihan samalla muotilla ole tehty =)
Kunhan huumoria löytyy, silläkin pärjää jo aika hyvin ;-)

Nimenomaan! Sehän se upeinta ku pääsee sukeltaa toisen tuntemattomaan maailmaan. Harmi että se kysyy rohkeutta usein liikaa... Mutta en silti ite jaksaisi styylata peilikuvani kanssa. Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot