Nimetön

Runoilija Sleeper

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita ja ajatuksia sanoina.
 

Tänään nousin uuteen päivään,
selätin sen
Uusi voima valtasi minut
ja olin luomakunnan herra
sekä itseni
Kävelin selkä suorassa ja hengitin puhdasta ilmaa
otin sen sisääni ja kulutin sen
Sain voiman vihollisiltani
ja ystäviltäni
Olin Voima
Minä Olin
Nauroin, tanssin, soitin, hymyilin,
itkin, lepäsin, rakastin, vihasin
Rakastin vihata ja vihasin rakastaa
Ja olin. Ah, Olin!
Onnellinen
Kun en enää kaivannut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sleeper Nimetön 21.4.2008 0 Runo
Sleeper Nimetön 7.3.2007 4 Runo
Sleeper Nocturne 7.10.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 24.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 1 Runo
Sleeper Nimetön 8.8.2006 0 Runo
Sleeper Sanomatonta 7.8.2006 0 Runo