Nocturne

Runoilija Sleeper

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita ja ajatuksia sanoina.
 

Kun kuu menee tummaan pilveen
eivätkä tähdet näy
heräävät Pimeän Yön sadut

Ne kömpivät ulos piiloistaan ja supattelevat
sanovat toisilleen "on aika"
Ne sytyttävät tulia ja tanssivat niiden ympärillä
huutavat ja laulavat
juhlivat läpi yön

Niistä kerrotaan mutta kukaan ei niitä näe
Ne livistävät ja sammuttavat tulensa jos joku niitä lähestyy
vain tarinoissa ne elävät
Mutta niiden äänet voit kuulla aina öisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sleeper Nimetön 21.4.2008 0 Runo
Sleeper Nimetön 7.3.2007 4 Runo
Sleeper Nocturne 7.10.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 24.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 1 Runo
Sleeper Nimetön 8.8.2006 0 Runo
Sleeper Sanomatonta 7.8.2006 0 Runo