Nimetön

Runoilija Sleeper

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteita ja ajatuksia sanoina.
 

Katso!
Minä näin, kuinka pohjoistaivas syttyi uuteen liekkiin
Se paloi kuin tuhat tulta, kuin tuhat uunia
Näin, kuinka vesi nousi maanpäälle ja hukutti sen
Vesi siirtyi sivuun ja taivas laskeutui maanpäälle
korventaen sitä ja polttaen sen, ja niin ne tulivat yhdeksi
eikä kumpaakaan enää ollut
Kuu, tähdet ja aurinko syöksyivät nekin yhdeksi,
ja tuhat ja taas tuhat pasuunaa, ne yhdistyivät suureksi valoksi ja ajoivat pimeyden iäksi pois
Niin oli vain uusi taivas, meri ja maa
ja Suuri Valo valaisi ne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sleeper Nimetön 21.4.2008 0 Runo
Sleeper Nimetön 7.3.2007 4 Runo
Sleeper Nocturne 7.10.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 24.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 0 Runo
Sleeper Nimetön 1.9.2006 1 Runo
Sleeper Nimetön 8.8.2006 0 Runo
Sleeper Sanomatonta 7.8.2006 0 Runo