Onnellisina

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

rakastan sinua
rakastan
rakastan elämää
rakastan siis olen

lähelläsi sun
olen lähelläsi
aina lähelläsi

käteni sinun ympärilläsi
hellän hetkemme kosteus ihollasi
sua hyväilen

onnellisina yhdessä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot