Onnellisena kaksin

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
13.5.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

Milloin olet onnellinen

Tiskatessa, pyykätessä vai siivotessa hullun lailla

Työpäivän päätteeksi vatsa täynnä makoilemassa sohvalla katsellen telkkua

Lomalla tekemättä mitään, paistattelemassa päivää nurmella maaten heinänkorsi hampaissa

Vai silloin kun vierellä on joku
jota rakastaa
joka rakastaa
jonka kanssa kaiken jakaa saa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana
Rakkaan kanssa on tietysti hauskinta
vaikka tyhjentäisi puuseetä :)
Tai tekis mitä vaan, kurjakin muuttuu hauskaksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot