Taivas itkee kanssani

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

Katukahvilassa
seuraan maailman menoa
sen vehreästi katetun katoksen alla.

Kuppia huullilleni kallistaen katselen
kun sadepilvet leijailevat keikkuen halki taivaan
tuulen saattelemina.

Odotellen suunnan muuttumista,
sinitaivaan avautumista tarjoten syliään auringolle
sulkeudun ajatuksiin syviin...

Hellän halauksen ikävä
kuiskuttelee, ikävä syöksyy kuin pommikone sieluuni.

- Elämä ja sen kirjo on Sateen sumentama.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

taitavasti tunnelmoit

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot