H-hetkeä odotellessa

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

Vallaton vauva valtaa jo vatsan,
nimeäkin mietin millä kastan.

Pian alkaa vauvarieha,
levosta otettava kaikki irti vielä.

Ihastella sit saan nuppua,
ja hetkittäin ehkä nukkua.

Ei haittaa se mami rukkaa,
kun silitellä saa nupun posken nukkaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot