Ystäväni Rakas

Runoilija ce8da903ebdf1d81cae5115429e94b25

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 8.6.2018 0:32

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Ilman tunteita ei ole elämää!
 

Eilen kun olit epätoivoisesti hätääntyneenä.
Minä tarkoitettu avuksesi olen,
aivan kuin siihen pakotettu oisin.
Tiedän onnettomat asiat selustassasi. Menneet murheesi hätäännyttävänä harhailevat...mutta minä sinua ymmärrän.
Ymmärrän toisella tavalla kuin muut. Jäänyt olet ansaan, mutta Itsensä syyllistäminen ei ole vastaus.
Toiveesi paremmasta helkyttelee
se vain helkyttelee ja helkyttelee.
Anna ajatuksillesi, itsellesi aikaa.
Yksinäisyys ylväs mutta vaarallisen liukas.
Uskalla ottaa askel ja kohtaa rohkeasti tapahtunut.
Siellä jossain kuoresi alla.....
Siivoa pääsi pyyhi pois kuura sen pinnalta.
Ota tulevaisuus elämäsi keskelle.
Sulje huolesi menneeseen ja hautaa vaikka sammal mättääseen syvälle metsään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot