Älä

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en pyydä sinulta mitään neuvoja
älä mene asioiden edelle ja paisuttele niitä
älä maalaa piruja seinille puolestani
osaan minä itsekin sen taidon

en pyydä sinua suojelemaan minua kaikelta
älä jatkuvasti koita olla avuksi
älä, vaikka tarkoitatkin vain hyvää

en tahdo sinua kurkkimaan ovenraosta
älä varoita minua kaikesta maailman pahasta
älä väitä minua sinisilmäiseksi
minulla on omakin järki päässä
ja vaikka aina en sitä haluakaan käyttää
niin anna minun tehdä edes omat virheeni

äiti,

jotta voisin oppia niistä

Selite: 
Runo kertoo melkein kaiken oleellisen. Tämä on näitä nuorien ongelmia, kun äiti yrittää parhaansa mukaan auttaa, neuvoa ja varoittaa. Se pistää välillä ärsyttämään, sillä eihän tästä elämästä opi mitään, jos ei koskaan saa takkiinsa. Välillä pitää pettyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo, nuo sanat kun saisi äitien päähän taottua. virheistä oppii, kyllä :)

 

Käyttäjän kaikki runot