Kaksi viikkoa

Runoilija Kirsikkakahvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

viikko sitten kävelin kotiin
olin onnellinen, luulin että sydämeni kohta halkeaa
mikään ei olisi voinut enää olla paremmin
lehdet puissa vilkuttivat minulle
linnut lauloivat sulosäveliään tulevan kesän kunniaksi
ihmissuhteenikin tuntuivat olevan kunnossa
ja minulla oli uusi punavalkoinen pallomekko
sekä uudet punaiset kengät jaloissani
askeleet eivät olisi voineet enää kevyemmiltä tuntua
olisin voinut kävellä jopa vetten päällä

nyt kävelen kotiin viikko myöhemmin
onnellisuus haihtunut savuna ilmaan
mieli ja kengät kalvaen astelen pitkin kotikatua
lintujen luritus kuulostaa korvissa epävireiseltä piipitykseltä
enkä enää tiedä missä minun kuuluisi olla
minne minun pitäisi mennä
olen kahden tulen välissä
eikä kukaan pysty minulle neuvomaan oikeaa suuntaa
ei edes ne iloiset lehdet, jotka minulle viime viikolla vielä niin iloisesti vilkuttivat

Selite: 
En varmaan osannut ilmaista itseäni tässä kovinkaan hyvin. Runo kertoo kuitenkin mielialanvaihteluista. Toivottavasti edes sen pystyy tulkitsemaan tekstistä jotenkin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot