160515

Runoilija Varpaillaan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.7.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suru on rakkautta,
joka on jäänyt kodittomaksi

- tuntematon
 

tunnustan

minun on ikävä

ikävä niitä loputtomia kävelyitä
järven jäällä
ääneen jaettua ajattelua

ikävä leikkisiä kutitusyrityksiä
tönäisyjä kylkeen
toisen päällä makoilua

ikävä kiireetöntä läsnäoloa
jonkun olemista vain minua varten
edes yhden illan

ikävä kirjoja joita ei voi laskea käsistä
vaikka kello kilahtaa 0.54
ikävä sanoja
jotka muodostuvat kuin itsestään

ikävä ihmistä lähellä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakkaaseen otteeseen kaappaa tämä vahvasti puhuva runo lukijan, joka voi kulkea runossa mukana koko matkan ajan alusta loppuun ja tuntea runon vahvan sanoman, kuin itse olisi sitä kokemassa.

Taiatavaa kaunista kerrontaa.

Herkkä, kaihoisan kaunis runo

Mahtava kirjoitus tyyli ja niin osuvia jokainen runosi.
Tämäkin kuin minusta kerrottua.
Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot