130514

Runoilija Varpaillaan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.7.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suru on rakkautta,
joka on jäänyt kodittomaksi

- tuntematon
 

minä rakastan sinua

hyvin arkisena heittona
kuin lause olisi jatkuvasti käytössä

minä rakastan sinua

mutta,

a) en tiedä saatko sinä sanoa minulle enää niin
b) en usko, että kukaan tarkoittaisi sitä tosissaan

ja silti valehtelisin
jos en myöntäisi hymyilleeni
koko illan ajan

huomenna
huomenna mietin todellisuutta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot