060914

Runoilija Varpaillaan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.7.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suru on rakkautta,
joka on jäänyt kodittomaksi

- tuntematon
 

mä katselen sun varpaita
sä taivasta mun olkapään takaa

pitäisikö nyt kiittää
vai vihata
mietin

mitä kaikkea jää sanomatta

sä poimit mut railosta
ja suistit vahingossa
seuraavaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätietoisuus on pahinta

Hmm, kovin tuttuja tunteita. Tykkään näistä edelleen.

kaunista, haikeaa ja vahvaa.. hieno runo!

Hieno.

Todella hieno runo. Kahdella ensimmäisellä rivillä luotu metafora on "maailmanluokkaa"
Runon jokainen "välisäkeistökin" on
täynnä hyvin kuvattuja ihmisen tunteita
Ja loppu jää loistamaan kuin lamppu pimeydessä.

 

Käyttäjän kaikki runot