281114

Runoilija Varpaillaan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.7.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suru on rakkautta,
joka on jäänyt kodittomaksi

- tuntematon
 

sitä on niin tottunut
näkemään itsensä väsyneenä
surullisena

ettei onnellisuutta enää edes huomaa
vaikka se hyppisi suoraan varpaille

ehkä
ehkä joku päivä
minä vielä osaan sanoa

olen onnellinen
rakastan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot