270814

Runoilija Varpaillaan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2006
Viimeksi paikalla: 9.7.2016 21:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suru on rakkautta,
joka on jäänyt kodittomaksi

- tuntematon
 

bussipysäkin penkillä istun
heiluttelen varpaita

kukaan ei odota kotiin
paitsi omenapiirakka
joka pitää syödä

ohiajaviin autoihin kätkeytyy salaisuuksia
tietäisit vain kuinka monen
eikä siinä ole mitään väärää

mitä minä haluan
tässä elämässä
kellekin antaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot