Uninen todellisuus

Runoilija meze1

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Jokainen päivä on uusi mahdollisuus**
 

Ihmisen mieli on kuin loma. Ajatus tukkii todelliset tunteet alleen, ollen epäjärjestyksessä järjen kanssa. Jaksaminen taistelee tunteiden kanssa, jotka ovat ristiriidassa todellisuuden ja ajantajun rinnalla, tuskastuttaen oman olon todellisessa maailmassa, luoden unimaailman, jossa on hyvä olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot