Elämänvirtaa

Runoilija meze1

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Jokainen päivä on uusi mahdollisuus**
 

Herään aamun hiljaisuuteen,
katson kauas tulevaisuuteen.

Nousen ylös sängystä,
jalat koskettavat höyhentä.

Tunnen posken liikkuvan viereeni,
suudelman kostean kiihkeän,kuin seireenin.

Avaan silmät todellisuudessa vasta nyt,
rakkaani vieressä sanoo, oletko hölmistynyt.

Nauran ilosta,rakkaudesta,
kuiskaan vieressä olevalle, olen sinun, kuten vastasyntynyt.

Yhdessä elämän taivalta,
vastatuulten piiskatessa naamalta hymyä.

löydämme toisemme elämän keskeltä,
myötätuulen siivittämänä, rakkauden hedelmöittämänä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot