Rakkaus - ikuisesti

Runoilija meze1

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Jokainen päivä on uusi mahdollisuus**
 

Suljen silmäni,
kasvot piirtyvät eteeni.
Vaivun yhä syvemälle tiedottomuuteen,
kasvot voimistuvat edessäni.

Kuulen, kuinka joku kutsuu minua.
Ajatus voimistuu sinusta.
Hymy nousee suupieliini,
kylmät väreet sivelevät selkääni.

Nostan pääni,
näen samat kasvot edessäni.
Ne ovat sinun kasvosi,
Rakkauden kasvot.

Painan pääsi rintaa vasten,
hyräilen.
Kuiskaan sinulle,
Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva..

 

Käyttäjän kaikki runot