Sukupolvien tunteet

Runoilija meze1

mies
Julkaistu:
14
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

**Jokainen päivä on uusi mahdollisuus**
 

Maailma pyörii omalla paikalla, läpi tyynen avaruuden, läpi monien satojen sukupolvien. Pieni ihminen seuraa mukana vain hetken, jolloin ilojen ja surujen tunteet vallovat pieninä sirpaleina kohti unohdusta. Kun aika on, niin tunne sielusi ja avaa sydämesi. Sillä vain tulevat sukupolvet sen ymmärtävät tuntematta tuskaa ja iloa, kaiken samalla pyörivän samalla radalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot