nimetön

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei mitään sanottavaa

Vain tunteet joita ei saisi tuntea
vain sanat joita ei saisi sanoa

En jaksa ymmärtää
menetin rakkautesi
rakkauteni jonka sinulle annoin

Haluan vain
olla se joka antaa sinulle koko maailman

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavan lohduton... mutta sanoisin, että kannattaisi ehkä odottaa jonkun tuovan runominälle maailman :-)

 

Käyttäjän kaikki runot