kaunis tahra

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Padot sisälläni murtuisivat

Tunteiden pienet joet
yhtyisivät
suureksi mereksi
Kohisevat kosket
tyyneksi heijastukseksi

Jos vain
myöntäisin

Olet juuttunut
syvälle mieleeni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon nimi sointaa sanoista omanlaisensa kokonaisuuden, jossa tunnusteisuus puhkeaa kauneuteen. Tunteikas ja vahva runo.

Koskettava, mutta kuitenkin ytimekäs.
Pidin paljon (:

Kaunis. Kuvaa herkästi ihmismielen rajaa siitä, antaako ylpeys periksi tunnustaa, vai pelkääkö sitä kaikkea - jopa mahdollisesti seuraavaa rakkautta - liikaa.

Voimakasta
tästä saa erilaisia viboja kun vaihtaa asennetta. Voin lukea tämän kauniina ja kaipaavana rakkausrunona mutta löydän myös jotain pahaenteistä tästä. Ehkä se on tuo lopetus, on pelottavasti ilmaistu tuo mielessä oleminen, tulee sellainen olo että mielen sisällä on joku ylimääräinen. Patojen murtuma kuvastaa tunteiden vapautumista sekä hyvässä että pahassa. Suuri meri ja tyyni heijastus vähän tyynnyttelevät, mutta lopulta nekin ovat asioita jotka peittävät. Heijastus ei näytä itseään ja meri on suuri ja syvä. Hui miten paljon sain irti runostasi sitä kuitenkaan täysin ymmärtämättä :)

Syyviin ajatuksiin saa runosi joka piirtää vahvoja tuntoja. Upea teos joka jää mieleen.

Herkkä, hyvä runo

jotain neitseellisen kaunista löydän runostasi- unelmien kainoa täyttymystä tässä todellisuudessa- kaunis runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot