Ehken syntynyt elämään

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen
olin yksinäisin
valmis luopumaan kaikesta
valmis luovuttamaan

Yksi syy piti minut pinnalla
halusin löytää sinut

Kuitenkin
nyt kun löysin
lähtemisen halu ottaa taas vallan

Ehen en ole sairas

Selite: 
.....
Kategoria: 
 

Kommentit

jatkaa etsintöjä..;)

Tien, sydämensä, vapautensa ja oman rauhansa
löytämiseen on läpi elämän kestävä matka.
On karikkoa, on vehreää niittyä.
Mutta lannistumiseen ei käydä kannata,
itselleen tulee olla rehellinen. Surullisin sanoin
ilmennät eksyneen matkaa.

 

Käyttäjän kaikki runot