exploitation

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kai riittänyt
En saanut sinua
tarpeeksi onnelliseksi herätessäsi
En itseäni mieleesi jäämään

Pitäisi kai pyytää anteeksi
itseltäni.. kerrankin
Asetin sinut kaiken muun edelle
Epäröimättä otin vastaan
kaiken sen pahan
joka syntyi taas uudelleen
minussa

Pyysin vain että olisit..
..et ole enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaudella kirjoitettu
lievästi mielipahaa tuntien,
herkkä ja tunneperäinen runo.

Surullinen, pettynyt runo

 

Käyttäjän kaikki runot